Tarih: 08.02.2026 16:28

Akçaabat’ta Su Altyapısı Gece Gündüz Güçlendiriliyor

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, gündüz başlatılan şebeke hattı bağlantılarını tamamlamak için gece saatlerinde de sahada görev yaptı.

Gece 01.23 itibarıyla devam eden çalışmalarda özellikle yol geçişlerinin gün doğmadan tamamlanmasına öncelik verildi. Ekipler, trafik akışının aksamaması ve vatandaşların sabah saatlerinde kesinti yaşamaması için yoğun mesai harcadı.

Yetkililer, yürütülen çalışmaların içme suyu altyapısını daha sağlıklı ve kesintisiz hale getirmeyi amaçladığını belirterek, planlanan takvim doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Yaylacık Mahallesi'nde su hatlarının daha verimli hizmet vermesi hedefleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —