Artvin – Kemalpaşa ilçesi, yeni bir turizm yatırımıyla dikkat çekiyor. İş insanları Yaşar Balkaya ve Mustafa Akbıyık tarafından ilçede inşa edilen Risus Park Otel, düzenlenen açılış töreniyle kapılarını misafirlere açtı. Açılış programına Artvin Valisi Dr. Turan Ergün de katılarak, tesisin bölge turizmine ve ekonomisine katkı sağlamasını temenni etti.
Vali Ergün, törende yaptığı konuşmada, Kemalpaşa ilçesinin turizm potansiyelinin giderek arttığını vurgulayarak, yatırımların bölgeye değer kattığını belirtti. "Böyle modern tesislerin açılması, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekecek ve Artvin'in ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacaktır" dedi.
Risus Park Otel, modern mimarisi ve konforlu olanaklarıyla dikkat çekiyor. Konuklarına hem kaliteli konaklama hem de sosyal donatılar sunan tesis, bölge turizmini hareketlendirecek projeler arasında gösteriliyor.
Artvin Valiliği de açılış programını sosyal medya hesabından paylaşarak, yatırımcıları tebrik etti ve tesisin bölgeye hayırlı olmasını diledi.
Kemalpaşa ilçesinin doğal güzellikleri ile birleşen bu yeni tesis, hem iş insanları hem de turistler için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor. Açılış programına katılanlar, yatırımın ilçeye ekonomik canlılık katacağını ve istihdama katkı sağlayacağını belirtti.
Artvin Valiliği Basın Servisi