Trabzon Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Kongresi bugün gerçekleştirildi. Tek adaylı olarak yapılan seçimde Haluk Batmaz yeniden CHP Ortahisar İlçe Başkanı olarak seçildi. Kongrede ayrıca ilçe yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.
CHP Trabzon Milletvekili tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Haluk Batmaz ve yeni yönetim kuruluna tebrik mesajı iletildi. Milletvekili, yürütülecek çalışmaların başarıyla devam etmesi temennisinde bulunurken, önceki dönemlerde partiye hizmet etmiş tüm yöneticilere ve parti emekçilerine de şükranlarını sundu.
Paylaşımda birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı: "Omuz omuza vererek, hep birlikte kazanacağız" ifadelerine yer verildi. CHP Ortahisar İlçe Kongresi, partililer arasında dayanışma ve katılımın güçlendiği bir platform olarak öne çıktı.
Haluk Batmaz'ın yeniden başkan seçilmesiyle, CHP Ortahisar İlçe Teşkilatı önümüzdeki dönemde, ilçede siyasi faaliyetlerini ve projelerini güçlendirerek sürdürecek. Parti yetkilileri, halkın taleplerini dikkate alan etkin çalışmalar gerçekleştirmek için yeni yönetimle birlikte organize bir şekilde hareket edeceklerini belirtti.