Tarih: 22.10.2025 11:56

Diyanet-Sen 52. Başkanlar Kurulu Toplantısı Trabzon’da Gerçekleştirildi

Facebook Twitter Linked-in

Diyanet-Sen'in 52. Başkanlar Kurulu Toplantısı, tarihi ve kültürel zenginliğiyle öne çıkan Trabzon'da coşkulu bir katılımla düzenlendi. Toplantı öncesinde gerçekleştirilen konferans programı ise katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Emekli Kurmay Albay Dr. Eray Güçlüer'in konuşmacı olarak katıldığı konferansta, Türkiye'nin savunma sanayi kapasitesindeki gelişmeler ele alındı. Güçlüer, bölgesel ve küresel güç dengelerinden siyasi ve askeri stratejilere, milli savunma sanayiindeki ilerlemelerden caydırıcılığa kadar birçok konuda kapsamlı bilgiler sundu. Katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen sunum, gurur verici içerikleriyle takdir topladı.

Konferansa katılan Trabzon İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, Trabzon Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, Vakıflar Bölge Müdürü Reşat Asrak, Dr. Eray Güçlüer ve Diyanet-Sen başkanları programa katkı sundular. Diyanet-Sen Trabzon Şubesi olarak, tüm katılımcılara teşekkür edildi.

Konferansın ardından gerçekleştirilen Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda ise örgütsel değerlendirmeler yapılarak, başkanların talep ve önerileri dinlendi. Toplantıda, sendikal duruşun 27 yıldır kararlılıkla sürdürüldüğü, bu süreçte emekçinin yanında yer alınarak millet iradesinin temsil edildiği vurgulandı.

Diyanet-Sen Trabzon Şubesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yirmi yedi yıldır duruşumuzu hiç bozmadan davamızdan, tavrımızdan ödün vermedik. Her zaman sermayenin ezdiği emekçinin yanında olduk. Zalime karşı mazlumun safında yer aldık. Hasılı vesayetin karşısında, millet iradesinin tarafında durmaya; hakkın, hakikatin yolundan ilerlemeye devam ediyoruz."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —