Tarih: 13.02.2026 13:27

Hasan Ekinci ve Faruk Çelik, Ankara’da Artvin Gündemini Görüştü

Facebook Twitter Linked-in

Uzun yıllar devletin önemli görevlerinde bulunan eski Orman Bakanı Hasan Ekinci ile eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Artvin Milletvekili Faruk Çelik'in buluşması, samimi bir atmosferde gerçekleşti. Toplantıda Türkiye gündemi ve Artvin'in sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Dernek yöneticileri, her iki siyasetçiye bölgeye verdikleri destekler için teşekkür ederek dernek faaliyetlerini anlattı. Şavşat ve Meydancık bölgelerinin kalkınması ve sosyal projeler için deneyimli siyasetçilerin görüşleri alındı.

Toplantı sonunda kısa bir değerlendirme yapan heyet, bu tür buluşmaların birlik ve beraberliği güçlendirdiğini vurguladı. Ekinci ve Çelik, dernek yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, hemşehrilerinin her zaman yanında olduklarını ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —