AK Parti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Hakan Karaduman, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde gerçekleştirilen Tanışma ve İstişare Toplantılarıyla teşkilat mensupları, köy ve mahalle temsilcileriyle bir araya geldi. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından görevlendirilen Hakan Karaduman, İl Teşkilat Başkanı Özkan Yıldırım ile Hopa ve Kemalpaşa İlçe Koordinörleri Ali Sezer Özer ve Oktay Acar'ın koordinasyonunda yoğun bir program yürüttü.
Toplantılar, Hopa İlçe Başkanı Ahmet Karabulut ve Kemalpaşa İlçe Başkanı Yener Balkaya'nın ortak başkanlığında gerçekleşti. İlçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kollarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile köy ve mahalle temsilcilerinin katıldığı programda, teşkilat mensupları bir araya gelerek hem tanıştı hem de görüş alışverişinde bulundu.
Üç gün boyunca süren program kapsamında Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde yapılan toplantılar, teşkilat içi iletişimi güçlendirmeyi ve ilçelerdeki çalışmaların koordinasyonunu artırmayı hedefledi. Bölge Koordinatörü Hakan Karaduman, toplantılar boyunca gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Birlik ve beraberlik içinde, durmadan, yorulmadan hizmet için çalışmaya devam edeceğiz" mesajını paylaştı.
AK Parti Artvin İl Başkanlığı tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda da, toplantılara katılan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür edilirken, yerel yönetim ve teşkilat faaliyetlerinin artarak devam edeceği vurgulandı.
Hopa ve Kemalpaşa'daki Tanışma ve İstişare Toplantıları, AK Parti teşkilatının sahadaki etkinliğini artırma ve üyeler arası dayanışmayı güçlendirme hedefi doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendirildi.