Olur Kaymakamı Semanur Kalkan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Olur İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Güney ve Şube Müdürü Nihat Korku'dan ilçede eğitim alanında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyarette eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik önemli konular ele alındı. Kaymakam Kalkan, öğretmen eksikliklerinin giderilmesi, öğrenci taşıma servis hizmetlerinin düzenlenmesi ve öğrenci motivasyonunun artırılması gibi konuların öncelikli olduğunu belirtti. Ayrıca sınıf ve bahçe temizliğine dikkat edilmesi, yurt ve yemekhanelerin eğitim-öğretim dönemine hazır hale getirilmesi gerektiğini vurguladı.
Olur Kaymakamlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eğitime yönelik çalışmalara hız verilmesi konusunda talimatlar verildiğini duyurdu.