Tarih: 17.09.2025 14:50

Palandöken Buz Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu Tadilat Çalışmaları Yerinde İncelendi

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Palandöken'deki 500 kişilik buz salonu terasının yenilenmesi ve olimpik yüzme havuzundaki tadilat çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi.

İl Müdürü Levent Çakmur, tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalara dair bilgi aldı. İl Müdürü Çakmur'a inceleme sırasında İlçe Müdürü Muzaffer Kaya da eşlik etti. Yapılan çalışmaların detaylarını paylaşan Çakmur, tesislerin modern standartlara kavuşturulmasının Erzurum'daki spor faaliyetlerini olumlu yönde etkileyeceğini belirtti.

Palandöken Buz Salonu'nun terasının yenilenmesi ile birlikte, salonun daha güvenli ve konforlu bir hale getirileceği ifade edilirken, olimpik yüzme havuzundaki tadilat çalışmalarının da tamamlanmasıyla sporcuların ve vatandaşların kullanımına daha sağlıklı bir ortam sunulacağı vurgulandı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, tadilat çalışmalarının program dahilinde sürdüğünü ve her iki tesiste de spor faaliyetlerinin kısa sürede güvenle devam edebileceğini kaydetti. İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, tesislerdeki yenileme çalışmalarının Erzurum'un spor altyapısını güçlendireceği belirtildi.

Özellikle kış sporları ve yüzme alanında faaliyet gösteren sporcular için büyük önem taşıyan Palandöken Buz Salonu ve olimpik yüzme havuzundaki tadilatlar, Erzurum'un spor turizmine katkı sunacak projeler arasında yer alıyor. İl Müdürü Çakmur'un saha incelemeleri, çalışmaların kalitesini ve sürdürülebilirliğini garanti altına almak amacıyla titizlikle yürütülüyor.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tesislerin yenilenmesi ile ilgili süreci sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor ve vatandaşları yenilenen tesislerden en kısa sürede faydalanmaya davet ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —