Tarih: 18.08.2025 11:14

Rize’de Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Rize'de, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Vali Sayın İhsan Selim Baydaş başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Çelebi ve Sahil Güvenlik Karakol Komutan Vekili Teğmen Muhammed Emin Kurt katıldı.

Toplantıda il genelinde güvenlik ve asayişi ilgilendiren konular tüm yönleriyle ele alındı. Suç ve suçluyla mücadele, trafik güvenliği, uyuşturucuyla mücadele ve gençlerin korunmasına yönelik çalışmalar detaylı olarak değerlendirildi.

Vali Baydaş, kurumlar arası güçlü koordinasyonun önemine dikkat çekerek, vatandaşların huzur ve güvenliğinin her şeyin üzerinde olduğunu vurguladı. Toplantıda ayrıca önümüzdeki süreçte uygulanacak stratejiler ve alınacak tedbirler karara bağlandı.

Rize Valiliği tarafından yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin koordineli çalışmalarıyla vatandaşların güvenliğinin sağlanmaya devam edeceği belirtildi.
Rize Valiliği Basın Servisi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —