Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Taha Enes Şener ile Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, 2024 yılında Türkiye Ahilik Esnaf Beratı ile onurlandırılan ahşap oyma ustası Yaşar Ercin’i Akçaabat’taki atölyesinde ziyaret etti.
TESOB Başkanvekili Mustafa Özcelep ve Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’nın da yer aldığı ziyarette, Yaşar Ercin’le sohbet eden Genel Müdür Şener, aldığı ödül nedeniyle bir kez daha tebrik etti. Şener, “Ustalığını sergilemeye devam eden, atölyesini açık tutan Yaşar ustamıza Allah’tan uzun ömürler diliyorum” dedi.
Şener, son yıllarda Türkiye çapında ahilik, kalfalık ve çıraklık dalında büyük ödüller kazanan TESOB teşkilatını da tebrik etti, başarılarının devamını diledi.