Akçaabat’ta “Cami, Kadın ve Aile Buluşması” Etkinliği Düzenlendi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Akçaabat Belediye Camii’nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

KARADENİZ 12.10.2025 11:10:00 0
Akçaabat’ta “Cami, Kadın ve Aile Buluşması” Etkinliği Düzenlendi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Akçaabat Belediye Camii’nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. “Cami, Kadın ve Aile Buluşması” programına, İlçe Müftüsü Yusuf Genç, Şube Müdürü Ali Say, İlçe vaizleri Fatma Gedikli ve Gülsüm Bulut, bayan Kur’an Kursu öğreticileri ve çok sayıda kadın katıldı.

Etkinlikte, cami ve aile kavramlarının önemine değinilirken, kadınların dinî ve sosyal hayatta aktif rol almalarının önemi vurgulandı. Katılımcılar, yapılan sunum ve sohbetlerle bilgi edinme fırsatı bulurken, toplumsal dayanışma ve iletişimin güçlenmesine katkı sağlayan keyifli bir buluşma yaşandı.

Akçaabat İlçe Müftülüğü yetkilileri, bu tür etkinliklerin kadınların ve aile bireylerinin dini, kültürel ve sosyal gelişimine destek olduğunu belirtti.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Pazar 17.1 ° / 8.6 °
Pazartesi 17.9 ° / 8.4 °
Salı 18.2 ° / 9.6 °