Artvin Barosu ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden Genç Hukukçulara Mentörlük İş Birliği

Artvin Barosu, Doğu Akdeniz Üniversitesi ile “Mentör Avukat Danışmanlığı Ön Staj Hukuk Eğitimi Protokolü” kapsamında önemli bir iş birliğine imza attı.

KARADENİZ 23.10.2025 10:27:00 0
Artvin Barosu ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden Genç Hukukçulara Mentörlük İş Birliği

Artvin Barosu, Doğu Akdeniz Üniversitesi ile imzalanan “Mentör Avukat Danışmanlığı Ön Staj Hukuk Eğitimi Protokolü” kapsamında önemli bir iş birliğine imza attı. Bu kapsamda düzenlenen tanıtım seminerinde Baro temsilcileri de yer aldı.

Gerçekleştirilen bu ortak çalışma ile meslek ilkelerine bağlı, adalet bilinci yüksek ve topluma değer katan genç hukukçuların yetişmesine katkıda bulunulması hedefleniyor. Protokolün, hukuk dünyasına önemli faydalar sağlayacağına inanılıyor.

Artvin Barosu, iş birliği kapsamında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletirken, bu tür projelerin genç hukukçuların kariyer gelişiminde önemli bir rol oynayacağını vurguladı.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Perşembe 22.5 ° / 14.2 °
Cuma 25.3 ° / 16.6 °
Cumartesi 20.1 ° / 12.5 °