editorbet savabet oslobet Betsmove Artemisbet deneme bonusu veren siteler bonus veren siteler jojobet giriş
tente sistemleri tente

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar’dan 2025-2026 Uyum Haftası Mesajı

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, 2025-2026 eğitim öğretim yılına Uyum Haftası ile başladıklarını duyurdu.

KARADENİZ 1.09.2025 13:06:00 0
Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar’dan 2025-2026 Uyum Haftası Mesajı

2025-2026 eğitim öğretim yılı, Artvin’de “Uyum Haftası” ile başladı. Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, okula ilk kez başlayacak veya yeni bir kademeye geçecek tüm öğrencilere yönelik bir mesaj yayımlayarak, heyecan ve temennilerini paylaştı.

İl Milli Eğitim Müdürü Acar mesajında, “2025-2026 eğitim öğretim yılına ‘Uyum Haftası’ ile başlıyoruz. Okulla ilk kez buluşacak ya da yeni bir kademeye geçecek tüm öğrencilerimize hoş geldiniz demek istiyorum. Onların heyecanını öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte bizler de paylaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Acar, okula başlamanın çocuklar için hayatlarının en özel anlarından biri olduğunu vurgulayarak, “Bu süreç onların öğretmenleriyle, arkadaşlarıyla ve okullarıyla kuracağı ilk bağları şekillendirecektir. ‘Uyum Haftası’ da bu yüzden, öğrencilerimiz için çok değerli bir başlangıçtır” dedi.

Bakanlık tarafından hazırlanan programlar çerçevesinde bir hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerle öğrencilerin kaygılarının azalacağını, okula daha kolay alışacaklarını ve kendilerini büyük bir ailenin parçası gibi hissedeceklerini belirten Acar, velilerin desteğinin bu süreci daha da güçlendireceğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü mesajını, “Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı bir uyum haftası diliyor; 2025-2026 eğitim öğretim yılının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” sözleriyle tamamladı.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı bu mesajla, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde öğrencilere, velilere ve öğretmenlere moral ve motivasyon sağlamayı amaçlıyor.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Pazartesi 28.2 ° / 18.4 °
Salı 26.2 ° / 18.3 °
Çarşamba 26.4 ° / 17.1 °