Artvin’de Emniyet ve Jandarmadan Büyük Operasyon: 87 Aranan Şahıs Yakalandı

Artvin’de emniyet ve jandarma birimleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla sürdürülüyor.

KARADENİZ 4.01.2026 14:19:00 0
Artvin’de Emniyet ve Jandarmadan Büyük Operasyon: 87 Aranan Şahıs Yakalandı

Bu kapsamda, 26 Aralık 2025 – 02 Ocak 2026 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda önemli sonuçlar elde edildi.

Artvin Valiliği tarafından paylaşılan bilgilere göre, emniyet ve jandarma ekiplerinin koordineli ve titiz çalışmaları neticesinde, farklı suçlardan haklarında arama kararı bulunan toplam 87 kişi yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Yakalananların Ceza Durumları Açıklandı

Operasyonlarda yakalanan şahısların ceza durumlarına göre dağılımı şu şekilde oldu:

20 yıl ve üzeri hapis cezası bulunan: 4 kişi

10–20 yıl arası hapis cezası bulunan: 11 kişi

5–10 yıl arası hapis cezası bulunan: 4 kişi

5 yıla kadar hapis cezası bulunan: 19 kişi

İfade vermek üzere aranan: 49 kişi

“Mücadelemiz Kararlılıkla Sürecek”

Artvin Valiliği’nden yapılan açıklamada, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız devam edeceği vurgulandı. Açıklamada, kamu düzeninin korunmasının öncelik olduğu belirtilerek, benzer operasyonların önümüzdeki süreçte artarak sürdürüleceği ifade edildi.

Yetkililer ayrıca, vatandaşların da şüpheli durumları gecikmeden güvenlik güçlerine bildirmesinin, yürütülen çalışmalara önemli katkı sağladığını belirtti.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Pazartesi 10.3 ° / 5 °
Salı 14 ° / 5.9 °
Çarşamba 15.9 ° / 6.6 °