Başkan Bıyık’tan Yomra’nın Yeni Markasına Ziyaret

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Namıkkemal Mahallesi’nde yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Fındık Ocağı işletmesini ziyaret etti.

KARADENİZ 2.11.2025 16:53:00 0
Başkan Bıyık’tan Yomra’nın Yeni Markasına Ziyaret

Ziyarette işletme sahibi Seyyare Sungur ile birlikte tesisi gezen Başkan Bıyık, ilçenin önemli markalarından biri haline gelen Fındık Ocağı’nın çalışmalarını yakından inceledi. Başkan Bıyık, “Yomra’nın yerel değerlerinden biri olan Fındığın Ocağı’nın her zaman yanındayız.” ifadelerini kullandı.

Yomra elmasından çikolata üretimi yaparak ilçeye yeni bir katma değer kazandıran işletmeyi tebrik eden Başkan Bıyık, “Yomra’nın markalaşma yolunda attığı her adım bizim için çok kıymetli. Yerel üreticilerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz.” dedi.

Başkan Bıyık, ziyaretin ardından işletme çalışanlarıyla bir süre sohbet ederek, yerel girişimciliğin desteklenmesi adına belediye olarak her zaman üreticilerin yanında olacaklarını vurguladı.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Pazartesi 19.7 ° / 10.7 °
Salı 19.3 ° / 11.7 °
Çarşamba 18.1 ° / 11.2 °