Başkan Subaşı, Yangında Yeniden İnşa Edilen Evin Sakinleriyle Buluştu

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Osmaneli Selçik Köyü’ndeki yangın sonrası yeniden inşa edilen evi ziyaret ederek, köy sakinleriyle sohbet etti.

GÜNCEL 5.02.2026 10:58:00 0
Başkan Subaşı, Yangında Yeniden İnşa Edilen Evin Sakinleriyle Buluştu

Geçtiğimiz yaz mevsiminde şehrimizde yaşanan yangın felaketinde hasar gören evler yeniden inşa edildi. Meclis üyeleriyle birlikte köy sakinlerini ziyaret eden Başkan Subaşı, halkla sohbet ederek, talep ve görüşlerini dinledi. Yaptığı ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Subaşı, ‘'Şehrimizde yaşanan yangın felaketinde, Osmaneli Selçik Köyü'nde hasar gören bir evin yeniden hayata tutunmasına destek olan Türk Kadınlar Birliği'nin programına katıldık. Yenilenen bu ev sadece dört duvar değil; umut, emek ve dayanışmanın somut bir karşılığıdır. İyiliğin örgütlü haliyle şehrimize umut olan tüm kadınlara minnettarım'' ifadelerini kullandı.
Köy Muhtarı Tolga Er ve köy sakinleri de yapılan ziyaret ve katkılardan duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Subaşı ve konuklarına teşekkür etti.

Haber Kaynak : İHA

Haber Kaynak

İHA

Perşembe 10.9 ° / 0.8 °
Cuma 14 ° / 6.1 °
Cumartesi 13.6 ° / 7.6 °