Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı

Denizli’de Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık ve ailesine yönelik sosyal medyadan sözlü saldırı yapan kişi hakkında, CHP Denizli İl Başkanlığı ve partili avukatlar tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

SİYASET 7.11.2025 10:37:00 0
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı

Denizli’nin Tavas ilçesinde yaşayan A.B. isimli şahıs, kişisel sosyal medya hesabından Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık ve ailesine hakkında hakaret içeren sözlü paylaşımlarda bulundu. Yaşananlara kayıtsız kalmayan CHP Denizli İl Başkanlığı ve partili avukatlar, Tavas Adliyesine giderek şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Adliyenin ardından Başkan Kadir Tatık’ı makamında ziyaret eden Horzum, "Tavas Belediye Başkanımız Kadir Tatık ve ailesine yönelik yapılan hakaretler nedeniyle, dört avukat, İlçe Başkanımız, Disiplin Kurulu Başkanımız, il ve ilçe yönetiminde bulunan avukat arkadaşlarımızla beraber Tavas Adliyesindeydik. Tavas’ın bir adım daha ileri gidebilmesi için gece gündüz demeden çalışan Belediye Başkanımız Kadir Tatık ve ailesinin yanındayız. Hukuki sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz.
Gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanlarımıza kimsenin hakaret etmesine izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynak : İHA

Haber Kaynak

İHA

Cuma 17.6 ° / 11.7 °
Cumartesi 19.6 ° / 12.7 °
Pazar 20.1 ° / 12.1 °