Betsmove Artemisbet deneme bonusu veren siteler bonus veren siteler jojobet giriş

Bayburt’ta Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı Düzenlendi

Bayburt İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur’an Kursları, Yazımdan Kur’an Var ve Her Yaz Yeni Bir Heyecan: Cami, Çocuk ve Kur’an temasıyla gerçekleştirilen Kapanış Programı ile sona erdi.

KARADENİZ 15.08.2025 13:00:00 0
Bayburt’ta Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı Düzenlendi

Yedi hafta süren kurslarda öğrencilere Kur’an eğitiminin yanı sıra temel dini bilgiler, değerler eğitimi ve çeşitli sosyal, kültürel ile sportif faaliyetler verildi. Program, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Bayram Danacı, yaz Kur’an kurslarının önemine dikkat çekerek, “Yaz Kur'an kurslarında 5884 öğrenciye eğitim-öğretim verdik. Çocuklarımıza Kur’an ve Sünnet ışığında sağlam ve sahih dini bilgi vermek için büyük bir gayret gösterdik. Bu süreçte emeği geçen tüm din görevlilerine, öğrenci velilerine ve kursiyerlere teşekkür ediyorum” dedi.

Programda öğrenciler kısa sureler ve hadis-i şerifler okurken, şiirler ve ilahi dinletileri ile etkinlik sona erdi. Programın sonunda Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Yaz Kur’an kursları arasında düzenlenen Dini Bilgiler Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Programa Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Belediye Başkan Vekili Gamze Karslıoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Fatih Gürbüz, Emniyet Müdürü Barış Erkol, İl Müftüsü Bayram Danacı ve eşi Aslı Danacı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Bayburt Üniversitesi Genel Sekreteri Nazmi Karabulut, il müdürleri, Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın, Müftülük personeli, din görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Cuma 27 ° / 15.9 °
Cumartesi 27.3 ° / 16.4 °
Pazar 26.7 ° / 15.7 °