DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Kurban Bayramı dolayısıyla özel bir bayramlaşma etkinliği düzenledi. Etkinlik, Trabzon'daki bölge müdürlüğü ve ona bağlı şubelerde gerçekleştirildi. Bu özel toplantıya bölge müdürlüğü yetkilileri ve DSİ personeli katılım gösterdi. Bayramlaşma merasimleri, çalışanların moral ve motivasyonunu artırmayı hedefliyor.
Bayramlaşma Merasimleri
Bölge Müdürlüğü ve bağlı şubelerde, hem resmi hem de samimi bir atmosferde bayramlaşma etkinlikleri gerçekleşti. Sosyal Tesislerde yapılan etkinlikte, memurlar bir araya gelerek Kurban Bayramı’na özel sıcak mesajlarla birbirleriyle bayramlaşıp, iyi dileklerde bulundular. Bu birlikteliğin, ekip ruhunu güçlendirdiği ve iş performansını olumlu yönde etkilediği ifade edildi.
Bölge Müdür Yardımcıları ve Sendika Temsilcileri
Bölge Müdürü ve yardımcılarının da katıldığı bayramlaşma etkinliğinde, sendika temsilcileri ve pek çok DSİ çalışanı yer aldı. Bölge Müdürü yardımcıları, Deniz Kenanoğlu, Ümit Yayla, Eyüp Kocabaş ve Alper Bayraktar, personelle tek tek bayramlaştılar. Yapılan konuşmalarda, çalışanların Kurban Bayramı’nı kutlayarak, başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ettiler. Bu tür etkinlikler, çalışanların birbirleriyle olan ilişkilerini daha da derinleştirirken, kurumsal bağlılığı da pekiştiriyor.
Çalışanların Etkinliğe Göstermiş Olduğu İlgi
Etkinliğe gösterilen ilgi, çalışanlar arasında olumlu bir hava yaratırken, bayramın getirdiği mutluluğun paylaşıldığı bir ortam oluşturdu. Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği bu tür etkinlikler, hem personelin moral kaynağı oluyor hem de birlikte çalışmanın getirdiği dayanışmanın önemini vurguluyor. Çalışanlar, bayramlaşma sırasında birbirlerine olan desteklerini yineleyerek, kurum kültürünün güçlenmesine katkıda bulunuyorlar. Sosyal etkinlikler, iş alanında oluşturulan birlikteliğin yanı sıra, sosyal anlamda da kaynaşmayı sağlıyor.