Deneme Bonusu Veren Siteler

Hande Ataizi'nden Yıllar Sonra Gelen Sezen Aksu İtirafı

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, katıldığı bir programda yıllar sonra dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Hande Ataizi

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, katıldığı bir programda yıllar sonra dikkat çeken bir itirafta bulundu. 1998-2001 yılları arasında yayınlanan ve büyük ilgi gören "Ruhsar" dizisiyle ilgili unutulmaz bir gerçeği paylaştı. Ataizi, dizinin başrolü için kendisinden önce düşünülen ismin ünlü sanatçı Sezen Aksu olduğunu açıkladı.

"Ruhsar" için Sezen Aksu'nun başrol önerildiğini belirten Ataizi, "Sezen Aksu çok güzel, muhteşem olur. Ama onunla ne kadar devam edebilirsiniz? Bırakmak isteyebilir 1 yıl sonra" şeklinde bir yorum yaparak, Aksu’nun projeye dahil olmasının uzun süreli olmayabileceğini düşündüklerini ifade etti. Ataizi bu durumu manipüle ettiğini de itiraf etti.

Ataizi, dizinin neden bu kadar fenomen olduğuna da açıklık getirdi: "Bence öncü olduğu ve kadınların sesi olduğu için. Cennet sohbetleri damardan sohbetlerdi. Güçlü mizahıyla 7'den 77'ye herkesin ilgisini çekebildi. Bir dönem Barış Manço'nun 7'den 77'ye hitap etmesi gibi, bazı işler gerçekten bu kadar geniş bir kitleye ulaşabiliyor."

Ayrıca, "Ruhsar"ın içinde fantastik öğeler ve mizah barındırmasının, ona oyunculuk açısından çok elverişli bir rol sunduğunu belirten Ataizi, bu nedenle projeyi büyük bir istekle kabul ettiğini söyledi.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ