Eğitim kenti Artvin’de, hayırsever iş insanlarının eğitime verdiği destekler artarak devam ediyor. Bu kapsamda Artvin İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde önemli bir ziyaret gerçekleştirildi.
Artvin İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, hayırsever iş insanı Orhun Peker ve eşi Melis Peker ile birlikte Artvin Valisi Dr. Turan Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Artvin’de eğitim alanında yapılabilecek destekler ve iş birliği imkânları ele alındı.
Görüşmede özellikle özel eğitim sınıflarının donatılması başta olmak üzere, okulların fiziki ve eğitimsel ihtiyaçları değerlendirildi. İş insanı Orhun Peker, Artvin’de eğitime katkı sunmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ederek, çocukların daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.
Artvin Valisi Dr. Turan Ergün ise hayırsever iş insanlarının eğitime gösterdiği duyarlılığın son derece kıymetli olduğunu vurgulayarak, yapılacak iş birliklerinin öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi.
Ziyaretin, Artvin’de eğitimin niteliğinin artırılması ve özellikle özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin daha iyi imkânlara kavuşması adına önemli bir adım olduğu ifade edildi.