Hopa’da Futsal Genç Kızlar İlçe Şampiyonu 15 Temmuz MTAL Oldu

Hopa’da düzenlenen Okul Sporları Futsal Gençler Kız A İlçe Birinciliği müsabakasında 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi’ni penaltı atışları sonucu 3-2 mağlup ederek ilçe birincisi oldu.

KARADENİZ 12.01.2026 12:58:00 0
Hopa’da Futsal Genç Kızlar İlçe Şampiyonu 15 Temmuz MTAL Oldu

Hopa’da düzenlenen Okul Sporları Futsal Gençler Kız A İlçe Birinciliği müsabakası, sporseverlere büyük heyecan yaşattı. Hopa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmasında 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Atatürk Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.

Normal süresi büyük çekişmeye sahne olan müsabaka 2-2 beraberlikle tamamlandı. Uzatma bölümü oynanmadan doğrudan penaltı atışlarına geçilen karşılaşmada, 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi rakibine 3-2 üstünlük sağlayarak ilçe birincisi oldu.

Bu sonuçla 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hopa’yı temsilen İl Birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Müsabaka sonunda sahada centilmence mücadele eden her iki takım sporcuları da tebrik edilirken, organizasyon Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirildi. Yetkililer, genç sporculara İl Birinciliği karşılaşmalarında başarılar diledi.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Futsal Kızlar Şampiyonu Temmuz
Pazartesi 4.1 ° / 2.3 °
Salı 2.9 ° / -0.6 °
Çarşamba 4.1 ° / -3.5 °