Genel Kolluk-Özel Güvenlik İş Birliği ve Entegrasyon Uygulaması (KAAN) kapsamında, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında görevli Polis Başmüfettişleri İskender İrtürk ve Fahrettin Akdeniz, Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü ile 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgilendirme ziyaretinde bulundu.
Ziyaret kapsamında, KAAN uygulamasının sahadaki işleyişi, özel güvenlik-kolluk iş birliğinin artırılması ve entegrasyon sürecine ilişkin bilgiler paylaşıldı. Uygulamanın daha etkin şekilde yürütülmesine yönelik değerlendirmelerde bulunulan görüşmeler, karşılıklı fikir alışverişi ile tamamlandı.
Yetkililer, KAAN projesinin kamu güvenliğinin güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, uygulamanın sahada başarıyla sürdürülmesi için kurumlar arası koordinasyonun sürdürüleceğini belirtti.