Kavak’ta 150 Konutluk TOKİ Projesinde İhale Süreci Başlıyor

Samsun’un Kavak ilçesinde hayata geçirilecek 2. etap 150 konutluk TOKİ projesinde ihale sürecinin başlatılacağı duyuruldu.

ÇEVRE 28.11.2025 15:14:00 0
Kavak’ta 150 Konutluk TOKİ Projesinde İhale Süreci Başlıyor

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, gelişmenin ilçe için büyük bir memnuniyet kaynağı olduğunu belirtti.

Bakır ve ilçe teşkilatı, Kavak’ta yapımı süren 214 konutluk projenin şantiye alanında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Bakır, mevcut projenin yanı sıra başlayacak yeni etapla birlikte ilçede önemli bir konut hamlesinin gerçekleşeceğini söyledi.

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürütülen 500 Bin Konut Kampanyası kapsamında, Kavak’a kazandırılacak 2. etap 150 konutluk projenin ihale sürecinin başlıyor olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz” diyen Bakır, projeye destek veren tüm kurum ve yetkililere teşekkür etti.

Başkan Bakır, yapımı devam eden 214 konutun yanı sıra ihale süreci başlayan 150 konutla birlikte Kavak’a toplam 364 yeni konutun kazandırılacağını aktardı. Ayrıca 2 hekimli aile sağlığı merkezi ve sosyal donatı alanlarının da projeye dahil olduğunu belirterek, çalışmaların ilçe için önemli bir kazanım olacağını ifade etti.

Haber Kaynak : İHA

Haber Kaynak

İHA

Cuma 19 ° / 10.4 °
Cumartesi 19.8 ° / 12 °
Pazar 18.8 ° / 10.6 °