Kemalpaşa Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen konser programı, müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe; Kemalpaşa Kaymakamı Pınar Ayaz, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lokman Seyis, Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın, şube müdürleri, okul ve kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Birbirinden seçkin eserlerin seslendirildiği konser sonunda Kaymakam Pınar Ayaz, koro şefine çiçek takdim ederek bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.
Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kültürel etkinliklerin yaygınlaştırılması ve sanata olan ilginin artırılması amacıyla benzer organizasyonların devam edeceğini bildirdi.