Kütahya’da Altyapı Öncelikleri ve Projelerin Kredilendirme Süreçleri Ele Alındı

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, İLBANK Genel Müdürü Eyyüp Karahan ile kentin içme suyu, atıksu arıtma ve yol altyapısı projelerini değerlendirdi; kredilendirme süreçleri kapsamlı şekilde ele alındı.

GÜNCEL 20.01.2026 10:55:00 0
Kütahya’da Altyapı Öncelikleri ve Projelerin Kredilendirme Süreçleri Ele Alındı

Toplantıda, şehir genelinde bulunan yaklaşık 600 kilometrelik içme suyu şebeke hattının 120 kilometresinin rehabilitasyonu, Atıksu Arıtma Tesisi bünyesinde çamur kurutma tesisi kurulması ve arıtılan suyun bir bölümünün geri kazanılarak tarımsal sulamada kullanılması amacıyla planlanan yeni arıtma yatırımı değerlendirildi. Ayrıca, altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların yenilenmesi için asfaltlama faaliyetlerinde kullanılmak üzere bitüm temini konusu da gündeme alındı.
Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, görüşmenin ardından yaptığı değerlendirmede, Kütahya’nın sürdürülebilir altyapı hedeflerine katkı sağlayacak projelere gösterilen ilgi ve destekten dolayı İLBANK Genel Müdürü Eyyüp Karahan’a teşekkür etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek temennilerinin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Haber Kaynak : İHA

Haber Kaynak

İHA

Salı 5.3 ° / -2.3 °
Çarşamba 6.3 ° / -2.2 °
Perşembe 4.9 ° / -4.3 °