Muğla Büyükşehir sporcusu Kerem Avrupa şampiyonu

Muğla Büyükşehir sporcusu Kerem Avrupa şampiyonu

SPOR 10.11.2025 11:56:00 0
Muğla Büyükşehir sporcusu Kerem Avrupa şampiyonu

Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen 2025 Avrupa Biathle-Triathle-Laser Run Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Kerem Batur Genç, Avrupa Şampiyonu oldu. Genç sporcu toplamda 6 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Kerem toplamda 8 madalya kazandı
Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün genç sporcusu Kerem Batur Genç, üstün performansıyla adını zirveye yazdırdı. U13 Milli Takımı kategorisinde yarışan Kerem, şampiyonayı 6 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile tamamladı.
Başkan Aras: "Kerem Muğla’nın adını Avrupa’da zirveye yazdırdı"
Kerem Batur Genç’in Muğla’nın adını Avrupa’da zirveye yazdırdığını belirten Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Kerem Batur Genç’in Avrupa Şampiyonasında elde ettiği bu tarihi başarı, hem Muğla’mız hem de ülkemiz adına büyük bir onurdur. Genç yaşına rağmen gösterdiği azim, disiplin ve kararlılık; geleceğin başarılı sporcularının Muğla’dan yetiştiğinin en güzel göstergesidir. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcularımıza her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Kerem’i, ailesini ve antrenörlerini bu büyük başarıdan dolayı yürekten kutluyorum" dedi.

Haber Kaynak : İHA

Haber Kaynak

İHA

Pazartesi 19.7 ° / 11.6 °
Salı 21 ° / 13.3 °
Çarşamba 20.5 ° / 12.2 °