Ortahisar’da Burs Dayanışması Büyüyor: Muhtarlardan Anlamlı Destek

Ortahisar’da görev yapan muhtarlar, Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın başlattığı burs kampanyasına destek vererek, 107 üniversite öğrencisine eğitim desteği sağlanmasına katkıda bulundu.

KARADENİZ 4.02.2026 13:47:00 0
Ortahisar’da Burs Dayanışması Büyüyor: Muhtarlardan Anlamlı Destek

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın ekonomik zorluk yaşayan üniversite öğrencileri için başlattığı burs kampanyasına destekler artarak devam ediyor. Son olarak ilçedeki muhtarlar, kendi aralarında topladıkları burs yardımlarını Başkan Kaya’ya teslim etti.

Başkan Kaya’dan Teşekkür

Başkan Kaya, “Çocuklarımızın okuması benim için her şeyden önemli. Muhtarlarımızın gösterdiği duyarlılık ve sağladıkları destek için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Kampanya tamamen gönüllülük esasına dayanıyor ve Belediye personeli ile birim müdürlerinin katkılarıyla yürütülüyor. Şu anda 107 öğrenciye aylık 2 bin lira burs sağlanıyor.

Muhtarlardan Sürekli Destek Vurgusu

Trabzon Muhtarlar Federasyonu ve Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Aktürk, eğitime verilen desteğin artarak süreceğini belirtti: “Bu şehir bizim şehrimiz, çocuklar da bizim çocuklarımız. Desteğimiz bir defalık olmayacak, devam edecek.”

Burs Kampanyasıyla 107 Öğrenciye Destek

Başkan Kaya’nın öncülüğünde yürütülen kampanya, 46 farklı üniversitede öğrenim gören 107 öğrenciye her ay 2 bin lira burs desteği sağlıyor. Kampanya, hayırseverler ve gönüllülerin katkılarıyla sürdürülebilir bir şekilde devam ediyor.

Trabzon Ortahisar Belediyesi

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Çarşamba 6.5 ° / 3.8 °
Perşembe 10.9 ° / 0.8 °
Cuma 14 ° / 6.1 °