TFF 3. Lig takımlarından Pazarspor, kulübe finansal destek sağlamak amacıyla büyük bir eşya piyangosu düzenleyeceğini duyurdu.
Kulüp Başkanı Uğur Aslan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı lansman toplantısında, organizasyonun detayları medya mensuplarıyla paylaşıldı.
Çekilişin en büyük ödülü, 2025 model Renault Duster otomobil olarak belirlendi. Otomobilin yanı sıra televizyon, buzdolabı gibi çeşitli eşya hediyeleri de verilecek. Toplam 9.999 adet biletin satışa sunulacağı çekilişin talihlisi, 3 Ocak 2026 tarihinde yapılacak kura ile belli olacak. Bilet satış tarihlerinin ise önümüzdeki günlerde duyurulacağı belirtildi.
Çekilişten bir ay önce, hediye edilecek otomobilin Pazar Meydanı'nda sergileneceği ve vatandaşların incelemesine sunulacağı açıklandı.
Başkan Uğur Aslan, bu çekilişin hem kulübe önemli bir maddi katkı sağlayacağını hem de taraftarlar için büyük bir heyecan ve motivasyon kaynağı olacağını ifade etti.
Toplantıda sadece piyango lansmanı konuşulmadı. Kulübün sportif hedefleri, altyapı çalışmaları ve yeni döneme dair projeler de detaylıca anlatıldı. Başkan Aslan ve yönetim kurulu, Pazarspor'u daha ileriye taşıma ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturma hedeflerini paylaştı. Medya mensuplarıyla yapılan karşılıklı söyleşide, kulübün geleceğiyle ilgili planlar hakkında sorular yanıtlandı.