Rize Belediyesi’nin destek verdiği anlamlı bir etkinlikte, Rize Lisesi Mezunları Topluluğu üyeleri ve öğretmenler Alipaşa Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. Etkinlik, hem mezunlar hem de eğitim camiası için önemli bir buluşma fırsatı sundu.
Toplantıya Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Rize Lisesi Mezunları Topluluğu Başkanı Hamit Turna ve çok sayıda mezun ile öğretmen katıldı. Katılımcılar, okulun eğitim kalitesini artırmak, sosyal ve kültürel faaliyetlerini çeşitlendirmek ve öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla görüş alışverişinde bulundu.
Etkinlik sırasında mezunlar ve öğretmenler, Rize Lisesi’nin mevcut eğitim imkanları, sosyal etkinlikleri ve kültürel projeleri hakkında detaylı bilgi aldı. Ayrıca okulun gelecekteki projeleri ve gelişim planları da değerlendirildi. Katılımcılar, deneyimlerini paylaşarak eğitimde kaliteyi yükseltmeye yönelik fikirler ortaya koydu.
Rize Belediyesi’nin desteklediği bu buluşma, mezunlar ile öğretmenler arasında güçlü bir dayanışma ve iş birliği köprüsü oluşturdu. Etkinlik, aynı zamanda Rize Lisesi’nin eğitim alanındaki başarılarını ve mezunların desteğini görünür kılmak açısından da büyük önem taşıyor.
Rize Belediyesi Basın Servisi