Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bayburt’a geldi. Bakan Yumaklı, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, DSİ 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi ve il protokolü tarafından karşılandı.
Bayburt’a adım atan Bakan Yumaklı için DSİ 22. Bölge Müdürlüğü Trabzon sosyal medya hesabı üzerinden “Tarih ve kültür şehri olan Bayburt İline hoş geldiniz” mesajı paylaşıldı.
Ziyaret kapsamında Bakan Yumaklı’nın, Bayburt’ta tarım ve sulama yatırımları başta olmak üzere çeşitli projeleri yerinde incelemesi bekleniyor. Ayrıca vatandaşlarla bir araya gelerek sektör temsilcileriyle istişarelerde bulunması da planlanıyor.
Bakan Yumaklı’nın Bayburt ziyareti, tarım ve orman alanındaki çalışmaların bölgesel düzeyde değerlendirilmesi ve yeni yatırımların ele alınması açısından önem taşıyor.