Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Araklı Adalet Binası’nın açılışını gerçekleştirdi, yatırımın yargı hizmetlerine ve vatandaş memnuniyetine katkı sağlayacağını vurguladı.

KARADENİZ 6.12.2025 10:19:00 0
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı

Tunç’un katılımıyla düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Bakan Tunç, açılışı yapılan Araklı Adalet Binası’nın 6 bin 499 metrekare kapalı alana, bodrum, zemin ve 3 kattan, 19 hâkim ve savcı odası, 5 duruşma salonu ve 47 araçlık otoparka sahip olduğunu belirtti. Bakan Tunç, “Güzel ilçemize değer katan adalet binamızın yargı mensuplarımıza, adalet teşkilatımıza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Adalet hizmetlerinin etkinliğini artırmak ve vatandaş memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla yatırımların devam edeceğini aktaran Bakan Tunç, “Ülkemizin dört bir köşesini eserlerimizle donatacağız.” mesajını verdi.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Cumartesi 19.1 ° / 10 °
Pazar 15.6 ° / 12.9 °
Pazartesi 17.5 ° / 10 °