Trabzonspor – Fenerbahçe Derbisine Siyaset Tribünden Eşlik Etti

Trabzon’da oynanan Trabzonspor – Fenerbahçe derbisi yalnızca futbol heyecanıyla değil, tribünlerdeki dikkat çekici buluşmayla da gündem oldu.

KARADENİZ 15.02.2026 12:30:00 0
Trabzonspor – Fenerbahçe Derbisine Siyaset Tribünden Eşlik Etti

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, yoğun programının ardından kentte kalarak karşılaşmayı statta takip etti.

Derbi öncesinde locada gerçekleşen sohbet, spor ve siyasetin ortak paydada buluştuğu anlara sahne oldu. Buluşmada Ahmet Metin Genç, Sezgin Mumcu, Hüseyin Örs ve Atilla Ataman yer aldı. Farklı siyasi geçmişlere sahip isimlerin ortak noktası ise Trabzonspor’a olan destekleri oldu.

Karşılaşma öncesi yapılan sohbetlerde takımın performansı, olası senaryolar ve derbi beklentileri değerlendirildi. Ancak futbolun sürprizlere açık doğası bir kez daha kendini gösterdi. Beklentilerin aksine gelişen mücadele sonrası statta morallerin bir miktar düştüğü gözlendi.

Derbi, sahadaki rekabetin yanı sıra tribünlerdeki birliktelik görüntüleriyle de hafızalarda yer aldı.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Pazar 14 ° / 9.1 °
Pazartesi 18.3 ° / 10.7 °
Salı 13.5 ° / 8.7 °