Akçaabat Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı, 3. Olağan İlçe Kongresi kapsamında önemli bir daveti sosyal medya hesabından paylaştı. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Topal, kongreye davet edilerek gösterdiği nazik misafirperverlikten dolayı teşekkür edildi.
Yeniden Refah Akçaabat İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın İsmail Topal’ı 3. Olağan İlçe Kongremize davet ettik. Kendilerine nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi. Açıklamada, parti teşkilatının her zaman halkla iletişime önem verdiği ve yerel basının temsilcileriyle güçlü ilişkiler kurmayı öncelik olarak gördüğü vurgulandı.
Parti yetkilileri, kongrelerin demokratik katılım ve partinin güçlenmesi açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, tüm vatandaşları kongreye davet ettiklerini belirtti. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım, hem parti üyeleri hem de halk arasında yoğun ilgi gördü.
Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı, düzenlediği kongreler ve etkinliklerle bölge siyasetinde aktif rol oynamaya devam ederken, yerel gazetecilerle iş birliğini de güçlendirmeyi hedefliyor. Bu sayede hem kamuoyunun bilgilendirilmesi hem de demokratik süreçlerin şeffaf bir şekilde yürütülmesi amaçlanıyor.